pondělí, října 01, 2012

Hotel Babylon

 

Zatím zkouknuto jen 6 dílů, ale vhledem k tomu, že každý z nich trvá témeř hodinu (ano, na rozdíl od většiny seriálů, tady Vás čeká téměř 60 minut na každý kousek) již mám jakous takous představu o kvalitě seriálu. Pravda, jsem teprve na začátku a nemůžu říct, jak to s ní bude vypadat ke konci, zatím se jedná o pohodový, zábavný, vtipný ale rozhodně ne povrchní relax.
Pro ty z nás, které by do ***** hotelu nenechali nakouknout ani přes výlohu, jistě atraktivní prostředí. Sociologové a psychiatři by potom nad sbírkou charakterů, která se kolem hotelu i uvnitř točí slinili blahem. Seriál trochu připomíná famózní 4 pokoje, tady se ovšem scenárista rozjel v mnohem větším měřítku. 
Ústředních postav je hned několik: managerka hotelu, její zástupce, recepční, barista a zbytek pozic neumím pojmenovat ... jeden týpek, který je očima a ušima hotelu - potřebujete v jednu v noci opravit hodinky? tohle bude Váš muž, dále děvče které má pod palcem lidičky okolo ůklidu pokojů, chlápek co se stará o chod hotelové restaurace a to jsou myslím všichni...
Ještě nemůžu říct, zda má seriál nějakou hlavní dějovou linku, každý díl je jiný a pokud se někde objeví prvek z dílu předešlého, moc dlouho se tam neohřeje. 
Co je hlavní náplní dílů jsou příběhy pokojů a jejich obyvatel. Jak jsem už napsala, cvokaři by zaplesali.  U některých scén rozhodně vyděsí představa reálné předlohy....
Každopádně doporučuji ke shlédnutí, nudit se nebudete a nadávat (mě) doufám také ne ;)
Příjemnou zábavu :)


Žádné komentáře:

Okomentovat